Ma-vr vóór 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Klanten beoordelen ons met een 8.9
Koppen Speelgoed

Knutselen voor mama

Komende zondag is het moederdag. De dag dat alle moeders verwend worden. Het begint natuurlijk met het ontbijt op bed. Nadat mama gegeten heeft, geef je haar een cadeautje. Met een lekker geurtje is ze altijd blij. Toch is het leuker om zelf iets te maken.

Om aan een leuk knutselwerk te beginnen, heb je eerst vouwblaadjes nodig. Vouw ze of knip ze uit. Lijm of plak de stukjes vervolgens aan elkaar. Gebruik vlecht stroken om het knutselwerk extra op te vrolijken. Fleur alles vervolgens op. Dit kan met verf, kleurpotloden of stiften. Mocht je voor verven kiezen, vergeet dan niet om je verfschort aan te doen, zodat je kleren niet vies worden. Als laatste voeg je enkele stickers toe.

Vouw ideeën nodig? Kijk dan op deze site. Hier staan vele origami figuren op. Ook staan er op deze site vele voorbeelden om te knutselen met papier.

Ook is het mogelijk om andere dingen te maken. Geef mama als eerste een leuke zelfgemaakte kaart. Bij het ontbijt horen natuurlijk cupcakes. Hoewel deze niet eetbaar zijn, wordt het ontbijt hierdoor wel opgevrolijkt. Vervolgens geef je haar enkele cadeaus. Om te beginnen een armband. Daarna een ring en al laatste een tiara. Je kan ook een heel knutselpakket gebruiken of zelf te maken wat je wilt.

Het is natuurlijk ook mooi om een hele grote stoeptekening te maken voor mama.

Op deze manier maak je de dag extra speciaal voor je moeder.

Gelieve de getallensequens in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.