Ma-vr vóór 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Klanten beoordelen ons met een 8.9
Koppen Speelgoed

Retourneren

Wil je iets terug sturen?

Hartelijk dank voor je bestelling bij Koppen Speelgoed. Je order is met zorg samengesteld. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn, dan willen we dat zo goed mogelijk naar tevredenheid oplossen.

  • Klopt de inhoud van het pakket niet?
  • Heb je artikelen gekregen die niet besteld zijn of heb je te weinig ontvangen?
  • Heb je een verkeerd artikel besteld of voldoet het product niet aan je wensen?
  • Is de inhoud beschadigd?

Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen samen een passende oplossing vinden. Wij staan je graag persoonlijk te woord op werkdagen van 8:30 tot 17 uur. Telefoon: +31 (0)40 286 82 79, via e-mail op [email protected] of via de chat op onze website.

Je kunt het artikel retourneren:

  • nadat je toestemming hebt gekregen van de klanten­­­service van Koppen Speelgoed;
  • binnen de zichttermijn van 14 dagen;
  • als het artikel compleet en onbeschadigd is en in de originele verpakking zit;
  • met ingevuld retourformulier.

Verpak de artikelen in een degelijke doos. Leg een afdruk van het ingevulde retourformulier in de doos. Je kunt het retourformulier op de computer invullen en dan printen, of print het eerst uit en vul het daarna duidelijk leesbaar met een pen in. De verzendkosten voor de retourzending betaal je zelf, tenzij vooraf met ons iets anders is afgesproken. Stuur de retourzending vervolgens naar:

Koppen Speelgoed
Emopad 33
5663 PA Geldrop
Nederland

Wettelijke bedenktijd

Als consument heb je een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening. Wij zullen het aankoopbedrag van het product binnen 14 dagen crediteren. Je kunt hiervoor gebruik maken van het retourformulier.

Koppen Speelgoed vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Koppen Speelgoed in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument aan Koppen Speelgoed de herroeping meldt. Tenzij Koppen Speelgoed aanbiedt het product zelf af te halen, mag Koppen Speelgoed wachten met terugbetalen tot Koppen Speelgoed het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Koppen Speelgoed gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Let op: er geldt geen wettelijke bedenktijd bij verkoop aan ondernemers
De wettelijke bedenktijd van 14 dagen geldt niet als een ondernemer iets bij ons koopt. Bij verkoop van goederen en diensten tussen bedrijven (business to business, B2B) gelden de algemene regels van koop.

Laatst bekeken