Vóór 15:00 uur besteld, de volgende dag in huis!
Klanten beoordelen ons met een 8.9

Disclaimer & Privacy

 

Algemeen

KOPPEN SPEELGOED VOF (Kamer van Koophandel 17240621), verleent u hierbij toegang tot koppen.com en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Koppen Speelgoed behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Koppen Speelgoed spant zich in om de inhoud van koppen.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op koppen.com geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Koppen Speelgoed.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Koppen Speelgoed. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Koppen Speelgoed, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Privacyverklaring

Koppen Speelgoed VOF respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij uw bestelling of aanvraag afhandelen en u op de hoogte houden van de status hiervan. De persoonlijke gegevens die u verstrekt worden door ons uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestelling of aanvraag. Uw gegevens zullen niet aan derden worden doorgegeven zodat uw privacy niet in het geding komt.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Koppen Speelgoed VOF
Emopad 33
5663 PA, Geldrop
Nederland

Tel:  0031- (0) 40 286 82 79
Fax: 0031- (0) 40 286 81 75
E-mail: info@koppen.com

Laatst bekeken