Ma-vr vóór 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Klanten beoordelen ons met een 8.9
Koppen Speelgoed

Bestellen

Bestellen bij Koppen Speelgoed gaat eenvoudig! 

Hulp nodig?

Bij Koppen Speelgoed helpen wij je graag in de zoektocht naar het leukste cadeau. Daarom kun je ons altijd bereiken via telefoon, chat of e-mail. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. 

Een bestelling plaatsen

Je kunt bij Koppen Speelgoed eenvoudig bestellen. Als je al een account hebt, kan je snel inloggen en staan al je gegevens alvast ingevuld. Heb je nog geen account dan is het natuurlijk geen probleem om bij ons te bestellen. We raden altijd aan om een account aan te maken, dat is wel zo makkelijk voor de volgende keer!

Bestellen bij Koppen Speelgoed gaat via een paar eenvoudige stappen:

Stap 1 - Adresgegevens
Hier geef je aan wat het factuuradres en het bezorgadres van de bestelling moet zijn. Vul alle velden zo compleet mogelijk in.

Stap 2 - Betaalwijze
Kies hier uit de gewenste betaalmethoden. Kijk hier voor een overzicht van de verschillende betaalmethodes

Stap 3 - Controle & akkoord
Klopt alles? Dan kan je de bestelling afronden.

Heb je een voucher of kortingscode? Die vul je hier bij stap 3 in.

Je maakt je bestelling definitief door akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en te klikken op ‘Afrekenen’.

Stap 4 - Betaling
Je komt nu op de betaalpagina. De gekozen betaalwijze uit stap 2 verschijnt in beeld en de betaling kan nu definitief afgerond worden. 

Stap 5 - Orderbevestiging
Gefeliciteerd! Je bestelling is geplaatst en je ontvangt direct een orderbevestiging via e-mail. Wij gaan je pakketje zo snel mogelijk klaarmaken. Heb je voor verzending gekozen en voor 15 uur besteld? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden via DPD. 

Heb je geen e-mail ontvangen? Controleer dan of de bevestiging niet in de map met ongewenste e-mail of spam terecht is gekomen. Is dat niet het geval, neem dan direct contact met ons op. 

Een bestelling annuleren of wijzigen

Heb je een bestelling geplaatst, maar bedenk je je op het laatste moment of wil je toch liever iets anders? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. We zullen je dan proberen te helpen om de bestelling aan je wensen aan te passen.

Betaalbevestiging na vooruitbetaling

Indien je hebt gekozen voor vooruitbetaling ontvangt je na 1 tot 3 werkdagen een bevestiging van de ontvangst van de betaling via e-mail.

Verzendbevestiging met Track & Trace

Zodra Koppen Speelgoed je bestelling verstuurt, ontvang je een verzendbevestiging met een DPD Pakketcode. Hiermee volg je eenvoudig je bestelling via de website van DPD.

Laatst bekeken