spring naar navigatie/jump to navigation

Personeelsfeest?

Binnenkort is de Sint weer in het land.

 

Wellicht vieren jullie dit jaar wederom het Sinterklaasfeest op het werk. Wij willen u graag helpen om voor de kinderen leuke cadeaus uit te zoeken.

 

Om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, hebben we een drietal keuzes om uw eventuele bestelling aan ons door te geven.

 

1)      U besteld per kind via onze website met de inloggegevens die wij speciaal voor jullie aanmaken. Op deze manier kunnen ouders zelf inloggen met de gegevens die u van ons ontvangt en een cadeau uitzoeken voor de kinderen.

Zo ontvangen wij per ouder een bestelling met 1 of meerdere cadeautjes voor een bepaald budget (ouders moeten dan wel de naam en eventueel leeftijd van het kind doorgeven) en kunnen deze apart verwerken.

 

2)      U levert ons een Excel bestand aan, met daarin keuze 1,2 en 3 per kind. Deze kunnen jullie zelf invullen en toesturen, wij gaan deze dan voor jullie verwerken en inpakken. Wij kunnen u dit Excel bestand toesturen.

 

3)      Wij kunnen per leeftijdscategorie (eventueel ook voor jongen/meisje) een voorstel voor jullie doen. Zo krijgt ieder kind in dezelfde leeftijdscategorie hetzelfde cadeautje

 

U kunt op deze manieren bij ons bestellen  tot ongeveer 3 weken voor de leverdatum.

Hierdoor hebben we alle tijd om de cadeaus in te pakken en op tijd te leveren.

 

Wij pakken de cadeautjes graag voor u in en bij een bedrag van € 10,- per kind doen wij dit kosteloos. Wij zorgen er dan voor dat ieder kind 1 doos (met eventueel meerdere kleine cadeautjes) ontvangt en dat er een naamsticker op zit! Onder dit budget vragen wij een bijdrage van € 0,50 per kind om dit in te pakken.

 

Op onze website kunnen de ouders ons uitgebreide assortiment terug vinden.

 

Wij horen graag of het zo duidelijk is en wat jullie wensen en behoeften zijn zodat we van onze kant uit kunnen zorgen voor een geslaagd Sinterklaasfeest! U kunt contact opnemen via de email (info@koppen.com) of telefonisch (040-2868279).