Ma-vr vóór 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Klanten beoordelen ons met een 8.9
Koppen Speelgoed

Levensweg

Dit product is momenteel niet (meer) beschikbaar!
€ 34,99 *

incl. btw

  • 8256004
  • Ma-vr vóór 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

  • Geen minimale bestelhoeveelheid

  • De prijs is per stuk, tenzij anders vermeld

Leuk familiespel van Hasbro waar je in de loop van je leven de juiste keuzes moet maken om...meer
Productinformatie "Levensweg"

Leuk familiespel van Hasbro waar je in de loop van je leven de juiste keuzes moet maken om ervoor te zorgen dat je je fortuin maakt.

Ben je klaar voor een spannende rit over de hobbelige weg van het leven? Plaats kleurrijke staafjes in de auto en draai aan het rad om je over het speelbord te verplaatsen langs je levensweg van de start tot aan je pensioen. Elk Stop!-vakje vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal in het leven. Hier moeten spelers draaien aan het rad om hun lot te kennen of zelf hun weg kiezen. Beslis of je al dan niet gaat trouwen, een gezin sticht of vroeg met pensioen gaat. Actiekaarten bieden spelers opties over de afloop van hun avonturen! Ben je bereid om een risico te nemen? Investeer in een getal op de investeringstracker om meer geld te krijgen wanneer iemand erop belandt bij het draaien. Spendeer je geld verstandig, want de winnaar is de speler met het meeste geld op het einde van het spel!

Levensweg is een leuk spel om thuis te spelen en een fantastisch indoorspel voor kinderen vanaf 8 jaar. Een spannende keuze voor een spelavond of als activiteit voor thuisonderwijs.

Aanbevolen leeftij: 8 - 99 jaar

Aantal spelers: 2 tot 4 spelers

Speeltijd: 45 minuten

EAN: 5010993846351
Afmeting: doos: 40 x 27 x 4 cm
Materiaal: Karton
Adviesleeftijd: vanaf 9 jaar
Lees meer over deze fabrikant... meer
Hasbro

Hasbro is een Amerikaanse spel- en speelgoedfabrikant. Hasbro is de uitgever van het populairste bordspel ter wereld; Monopoly. 

Laatst bekeken