Vóór 15:00 uur besteld, de volgende dag in huis!
Klanten beoordelen ons met een 8.9
Koppen Speelgoed

FAQ

Klik op één van de onderstaande links en vind direct jouw antwoord. Dit zijn de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Account 'mijn Koppen'

1 Welke gegevens moet ik invullen om een account aan te maken?

KOPPEN: ‘Voornaam, achternaam, adresgegevens, geldig e-mailadres, gewenste gebruikersnaam en wachtwoord en de keuze wel of geen nieuwsbrief van Koppen Speelgoed te ontvangen’.

2 Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

KOPPEN: ‘Bovenaan iedere pagina kun je inloggen via ‘MIJN KOPPEN’. Nadat je bent ingelogd met je OUDE wachtwoord, klik je op ‘wachtwoord wijzigen’ en voer je twee keer je NIEUWE wachtwoord in’.

3 Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

KOPPEN: ‘Bovenaan iedere pagina kun je inloggen via ‘MIJN KOPPEN’ door je e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Daaronder staat een link ‘Wachtwoord vergeten?’. Klik hier op, vul je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele minuten je wachtwoord'.

4 Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

KOPPEN: ‘‘Bovenaan iedere pagina kun je inloggen via ‘MIJN KOPPEN’. Nadat je bent ingelogd kan je de gegevens wiijzigen’.

5 Welke gegevens bewaart Koppen Speelgoed?

KOPPEN: ’Naast de gegevens om je bestelling af te kunnen ronden zoals NAW gegevens, bewaren wij de inschrijving van de nieuwsbrief. Wij bewaren geen betaalgegevens'.

 

Bestellen

1 Heb ik van te voren een account nodig om te bestellen?

KOPPEN: ‘Nee, dat niet, maar bij het afronden maken we direct een account voor je aan. Dit zijn eigenlijk dezelfde handelingen dan als je ervoor zou moeten kiezen om direct af te rekenen. We zijn overigens wel naar de mogelijkheid aan het kijken om direct af te rekenen zonder een account aan te maken.'

2 Welke gegevens moet ik invullen om te kunnen bestellen?

KOPPEN: ‘Voornaam, achternaam, adresgegevens, geldig e-mailadres, gewenste gebruikersnaam en wachtwoord en de keuze wel of geen nieuwsbrief van Koppen Speelgoed te ontvangen’.

3 Hoe ziet het bestelproces eruit?

KOPPEN: ’Je doorloopt de volgende stappen:
1) Plaats je artikelen in de winkelwagen;
2) Vul je NAW gegevens in of log in als je al een account hebt;
3) Kies een betaalwijze;
4) Controleer je gegevens en ga akkoord met de voorwaarden;
5) Betaling afronden!

Je hebt nu het hele bestelproces doorlopen en de bestelling succesvol afgerond. Indien je een account hebt, kun je in ‘MIJN KOPPEN’ de bestelling terugvinden'.

4 Ik wil iets bestellen en er is tijdelijk geen voorraad, hoe werkt dit?

KOPPEN: ‘Indien een artikel niet voorradig is en u de melding krijgt ‘helaas is dit artikel niet voorradig houdt u rekening met een langere levertijd’ dan dient u rekening te houden met 3 tot 7 werkdagen. Mocht het langer gaan duren, dan nemen wij contact met je op!'

5 Hoe gebruik ik mijn kortingscoupon?

KOPPEN: ‘Je hebt een kortingcoupon gekregen of gewonnen? Bij het afronden van je bestelling kan je de code invullen/ coupon verzilveren. Je voordeel wordt direct verwerkt op jouw bestelling'.

6 Hoe kom ik aan een kortingscoupon?

KOPPEN: ’Volg ons via Facebook en/ of Twitter en kan je zomaar eens een kortingscoupon winnen. Kortingscouponnen zijn nooit voor contanten inwisselbaar'.

 

Bezorgen

1 Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

KOPPEN: ‘Als je op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, mag je normaal gesproken de volgende dag je pakket ontvangen, mits de bestelde artikelen voorradig zijn. Heb je op werkdagen na 15:00 uur bestelt, dan wordt het pakket pas de dag later verzonden. Doe je een bestelling op vrijdag, zaterdag of zondag dan versturen wij deze op maandag en ontvang je het pakketje op dinsdag. De levertijden maken wij samen met DPD voor 98.8% waar. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de levertijd door omstandigheden vertraagd is, wij hopen dan ook op je begrip. Mocht het langer dan twee werkdagen duren nadat je de melding van verstuurd hebt ontvangen, vragen wij je contact met onze klantenservice op te nemen. Wij gaan dan uitzoeken waar het pakketje zich bevindt.

Ook gaan wij uitzoeken of het mogelijk is om tot een later tijdstip te kunnen bestellen'!

2 Wat zijn de verzendkosten?

KOPPEN: ‘De verzendkosten zijn € 5,75 voor zowel Nederland als België. Houdt Facebook en Twitter goed in de gaten, want het kan wel eens voorkomen dat wij een tijdelijke actie hebben waarbij wij de bestellingen GRATIS versturen’.

3 Bezorgt Koppen Speelgoed ook op zaterdag?

KOPPEN: ‘Nog niet! We zijn wel in onderhandeling met DPD om te kijken of we zo snel mogelijk ook op zaterdag kunnen leveren'.

4 Ontvang ik een Track & Trace code van mijn bestelling/ pakket?

KOPPEN: ‘Ja, indien u het juiste e-mailadres hebt doorgegeven ontvangt u een pakketcode. Op www.dpd.nl kan je deze code rechtsboven in geven Je kan dan het pakket zelf volgen'.

5 Moet ik de hele dag thuisblijven voor mijn bestelling in ontvangst te nemen?

KOPPEN: 'Helaas wel. DPD kent wel tijdsleveringen, maar hierdoor worden de verzendkosten t.o.v. het product onbetaalbaar. Wij sturen alles via DPD op, bij ontvangst dien je te tekenen voor ontvangst. Zo ben jij en zijn wij er zeker van dat het pakketje bij de juiste persoon is afgeleverd. Mocht je niet thuis zijn tijdens de levering, dan zal de koerier een briefje achterlaten'.

Via www.nieuwelevering.nl kan je een nieuwe afleverdag afstemmen’.

6 Kan ik op een ander adres laten bezorgen?

KOPPEN: ’Ja hoor, je kunt ieder woonadres in Nederland of België doorgeven als alternatief bezorgadres. Misschien dat je het wel wilt ontvangen op het adres waar je werkt. Op een postbus- nummer kunnen wij helaas niet uitleveren'

7 Pakt Koppen Speelgoed de bestelling zorgvuldig en discreet in?

KOPPEN: ‘Wij verpakken de bestelling in stevige en discrete dozen. Hierop staan geen zichtbare merk logo’s of teksten. Alleen onze naam zal zichtbaar zijn op de doos. Breekbare artikelen krijgen extra aandacht'.

8 Pakt Koppen Speelgoed de kadootjes ook in?

KOPPEN: ‘Voor Sinterklaasfeesten pakken wij de kadootjes tegen extra kosten in. Informeer naar de kosten. Door het jaar heen pakken wij geen kadootjes is. Dit is wel een extra service die wij in de toekomst willen bieden'.

9 Kan ik mijn bestelling bij Koppen Speelgoed afhalen?

KOPPEN: ‘Ja, het is bij Koppen Speelgoed mogelijk je pakketje af te halen, maar je bestelling dien je vooraf online te plaatsen. Geef bij het afronden van je bestelling aan dat je het zelf af komt halen, dan vervallen automatisch de verzendkosten'.

 

Klantenservice

1 Hoe snel krijg ik een reactie op een e-mail?

KOPPEN: ‘Wij nemen jouw bericht direct in behandeling en streven ernaar om zo snel mogelijk een antwoord te geven'.

2 Ik heb een klacht/ opmerking waar kan ik terecht?

KOPPEN: ‘Klachten en opmerkingen behandelen wij alleen indien deze schriftelijk zijn aangemeld. Je kan gewoon een mail sturen naar info@koppen.com. Wij nemen dit bericht direct in behandeling en komen zo snel mogelijk met een passende oplossing'.

 

Retourneren

1 Binnen welk termijn kan ik artikelen retour sturen?

KOPPEN: ’Koppen Speelgoed hanteert een termijn van 14 dagen na aflevering. Per e-mail dien je te laten weten als de bestelling niet naar jouw wens is. In overleg zoeken wij samen naar een passende oplossing’.

2 Hoe snel krijg ik mijn geld terug?

KOPPEN: ’Na controleren van de retourartikelen ontvang je een creditnota. Deze creditnota kan je verrekenen met een lopende betaling. Indien dit de enige rekening is, maken wij het bedrag direct naar je over. De retour- artikelen moeten dan wel voldoen aan de voorwaarden. Je kan het bedrag dan tussen 3 tot 5 werkdagen op je rekening verwachten.

3 Hoe kan ik een bestelling terugsturen?

KOPPEN: ’In overleg kan je de bestelling terugsturen. Het makkelijkste is om naar een Postagentschap te gaan. Retourzendingen zijn altijd op risico van de koper, bewaar je verzendbewijs dus goed. Wanneer je een artikel wenst terug te sturen dien je ons op de hoogte te brengen middels een e-mail naar info@koppen.com'.

 

Informatie over speelgoed

1 Wat betekent een CE markering?

KOPPEN: ’Het CE label garandeert dat een artikel veilig is en het voldoet aan de Europese Normen. Speelgoedproducenten moeten normen inzake veiligheid, milieu en consumentenbescherming zoals beschreven in de EU- richtlijnen respecteren. Om het CE label aan een artikel toe te kennen, moet de producent het product laten certificeren door een erkend testlaboratorium. Artikelen met zo'n certificaat zijn dus gegarandeerd veilig!'

2 Waarom staat soms bij een artikel: Waarschuwing niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar?

KOPPEN: ‘Kinderen onder de 3 jaar zijn een zeer kwetsbare groep, daarom moeten deze artikelen aan strengere eisen voldoen. Zo mag speelgoed onder de 3 jaar geen kleine onderdelen bevatten en mogen er geen kleine onderdelen ontstaan bij normaal gebruik. Indien deze waarschuwing zichtbaar op het artikel staat, dan zijn deze artikelen niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar’.

3 Bij ieder artikel staat een leeftijd, is dit een verplichte leeftijd of adviesleeftijd?

KOPPEN: ’Koppen Speelgoed probeert informatie zo relevant mogelijk te houden. Bij ieder artikel vermelden wij een adviesleeftijd die past bij het artikel, merk en doelgroep’.

Laatst bekeken