Ma-vr vóór 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Klanten beoordelen ons met een 8.9
Koppen Speelgoed

Vaderdag

Na Moederdag komt nu Vaderdag. De dag om papa eens in het zonnetje te zetten. Ook papa wil graag verwend worden met een ontbijt op bed. Daarna volgt een cadeautje. Een bierpakket of een mannenblad is papa meestal wel blij mee, maar net zoals bij een cadeau voor mama, is het leuker om zelf iets te maken.

Ook voor papa hebben wij leuke knutselproducten in ons assortiment. Ben jij nog jong, schroef dan een auto in elkaar die speciaal voor kinderen is. Of voor de wat oudere kinderen een vliegtuig of een metalen voertuig.

Bouw zelf een politie auto of een brandweer auto met bouwstenen. Het politiestation en de kazerne kunnen dan uiteraard niet ontbreken.

Voor de creatieveling onder ons hebben wij ook een mega knutseldoos. Hiermee kan je zelf iets leuks in elkaar zetten.

Voor de uitvinders onder ons hebben we ook leuke cadeaus die je samen met papa kan maken. Een auto, een chemie lab, een elektro huis of vindt de boef met sporenonderzoek.  

Wat natuurlijk ook mogelijk is, is om een watergevecht te houden met een waterpistool. De winnaar trakteert op een lekker ijsje! (En natuurlijk laat je je vader winnen op Vaderdag he!)

Zo zie je, er zijn genoeg mogelijkheden om samen een leuke dag te hebben!

Gelieve de getallensequens in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.