Ma-vr vóór 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Klanten beoordelen ons met een 8.9
Koppen Speelgoed

Thuiswerken met lerende kinderen

Thuiswerken. Sommige mensen doen niets liever. In deze tijd is echter alles anders, de kinderen moeten namelijk ook thuis aan school werken. Kinderen bezig houden terwijl je zelf ook je werkzaamheden uit moet voeren. Dit valt vaak lastig te combineren. Zowel de kinderen als het werk hebben aandacht nodig en dat is ooit moeilijk als de andere ouder niet thuis is.

Dan heb je nog het probleem wat te doen als de kinderen klaar zijn met hun huiswerk. Met dit weer is het vaak lastig om kinderen binnen te houden. Ze willen zelf graag gaan spelen op het veldje, terwijl nog altijd wordt geadviseerd om binnen te blijven. Toch zijn er ook genoeg mogelijkheden om de kinderen bezig te houden in de tuin. Dit kan zelfs in combinatie met educatieve opdrachten.

Schrijf rekensommen op de grond met stoepkrijt. Als ze het antwoord weten, moeten ze dat aantal op en neer rennen tussen die twee lijnen die jij hebt uitgezet met de pionnen. Voordat ze gaan rennen, mogen ze één zakje gooien bij het gooispel. Als ze raak gooien, mag je dat puntenaantal aftrekken van het aantal keer dat je op en neer moet rennen. Van rennen ga je natuurlijk zweten, dus een zweetbandje kunnen ze goed gebruiken. Houd de tijd bij met een stopwatch, want degene die het snelst klaar is, verdient een prijs, een leuk waterpistool.

De kinderen zijn op een educatieve manier bezig en zijn bovendien in beweging.

beer-corner-300px

Gelieve de getallensequens in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.